2020-07-12
På svenska In English
Sök:
Priser i: 

Villkor & info

Utseende och kvalitet

Observera att färgerna kan variera från det du ser från skärm till skärm och till slut tryckt färdig tapet.

 

De flesta av Wingbuds tapetmönster är genuint hantverk, handmålade original i full rapport storlek. Med gouachefärg och pensel eller bara med en penna.

Tapeten är av en non wowen typ och monteras kant i kant mönsterpassning. Den är 53x53 cm som oftast men i Silbodalstapeten är den hela 106x53 cm.

Tapet ytan är alltid matt och av hög kvalitet. Rolla lim på väggen och montera kant i kant stryk ut från mitten mot kanterna och torka av med en fuktig svamp eller trasa.

Innan tepetseringen kolla om du har ev sneda väggar och hur det påverkar mönsterpassningen, du behöver tolerans kanske både upp och nertill.

 

Information om målningar

Målningarna är alla unika original av Lena Hautoniemi. Målade på duk eller 300 grams lump papper.

 

Priser

I priserna ingår moms med 25%.

 

Betalning:

Vi tar Visa / MastercCard

- För att köpa varor hos oss måste du vara 18 år

- Registrera dig med ditt riktiga namn, telefon nummer, e-mailadress, och bet.uppgifter.

- Ge oss din fasta adress och inte ett postboxnummerr.

- Använda ett giltigt kredit-kort som är accepterat i din bank.

 

Leverans

 

Vi levererar  till länder inom Eu och Europa,Africa, Amerika, Asien,Australien och Oceanien. Vi levererar inte till  Grönland, Åland och (Norge). Levererar till Norge bara efter överenskommelse.

Däremot är Norska kunder välkomna att avhämta sina varor i formgivarens Ateljé efter överenskommelse. Lokalt beläget i Årjäng, Värmland nära Norska gränsen, bara 12 mil från Oslo.

 

Leverans tid

Wingbud wallpaper har inget lager utan trycker upp din tapet när du beställer den.

Leveranstiden är minst 3 veckor men kan gå snabbare beroende på kö i tryckeriet.

Målningar skickas efter 1-2 arbets dagar efter att er beställning kommit in.

 

Leveransförseningar

Skulle tillverkningen försenas utöver ovan nämda tid hör vi av oss glöm inte att fylla i ert telefon nummer eller e-mail.

 

Frakt

Fraktkostnader tillkommer och räknas ut efter vikten.

Paketen skickas med Svenska posten.

Du får ett kolli ID så du kan se var ditt paket befinner sig.

 

Skadat gods.

Vid mottagande av paket är det viktigt att du kontrollerar att paketet är helt. Om det är skadat ska du omgående meddela detta till posten eller din transportör. Spara alltid denna bekräftelse på skadat gods och hör av er snarast om det händer. Dock senast inom en vecka.

 

Ångerrätt

Ångerrätt angående tapeter enl svensk lagstifning.

Enligt 2 kap 5§ distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) får näringsidkare och konsument avtala bort ångerrätten för varor som är specialtillverkade elle väsentligt ändrade efter konsumentent önskemål. Vi ställer oss därför utanför ånger rätten när det gäller tapeterna som är beställningsvaror som trycks upp på din begäran. När du godkänner köp av tapeter förhandlar du bort ångerrätten och gör en personlig beställning. Vi kan inte återfå vår tryckkostnad för tapeten som tryckts upp för dig.

Om du känner dig osäker på färg val kan vi skicka tapet-prover mot postförskottpå posten på begäran via vår mailadress till en kostnad av 50 SVkr. Glöm inte att skriva artikelnr för önskat prov. Eller för den del egen begäran av annan färgställning i tapeten vill vi att ni ringer för överenskommelse.

 

Ångerrätt angående Måleri

Enligt distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du tagit emot målningen. Vid utnyttjande av ånger rätt betalar kunden för frakten tillbaka till wingbud och ev försäkring av verk. Wingbud är ansvarig för frakt och ev försäkring till kund.

 

Återbetalningar

Återbetalning sker till kund när målningen kommit tillbaka i oskadat skick till Wingbud och första vardag med banköppet.

 

Force Majour.

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärd på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut andra jämförbara händelser utom vår kontroll som inte kan förutses och som påverkar våra avtal, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämda avtal.